lørdag den 8. december 2012

Status på julestemning = udeblevet!

Når solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturene sniger sig op på solbadning-og-rosévin-på-altanen-niveau, så kan det altså godt være en udfordring at finde julestemning og lyst til kravlenisser, æbleskiver og julemusak. 

Dette på trods af, at jeg i den sidste uge har konsumeret store mængder marcipan og brunkager, gjort mislykket forsøg på fletning af stjerne, proppet nelliker i appelsin og skævet til kassen med julepynt op til flere gange!

Der var engang hvor jeg var Gertrud Sand på speed! Min lejlighed var klistret ind i nisser, hjerter, stjerner og guirlander i en sådan grad, at man knap kunne se hvilke møbler der var blevet begravet under de mange kilo glanspapir! Fra slutningen af november og indtil jeg endelig fik taget mig sammen til at fjerne det midt i januar, var alt rødt, guld eller hvidt  - nu har jeg ikke engang et skide kalenderlys! Men det skal være slut! Nu skal der fandme pyntes op og jules. Tvivler på at jeg på magisk vis kan fremtrylle barndommens glæde og forventning, men det er næsten for trist ikke at gøre forsøget! I næste uge vil jeg måske endda eksperimentere med at bakse en omgang risalamande(min ultimative livret) sammen - se det må da hjælpe på julehumøret!?!

1 kommentar:

  1. Jeg kan kun forestille mig det er svært at finde julestemning frem i varme og solskin. I Danmark har der været snestorm i weekenden, så det hjælper lidt på stemningen, selvom eksamenslæsning tager en smule af glæden. :)

    SvarSlet