fredag den 21. december 2012

Julefreden har sænket sig!

De seneste dage har stået på træning, afslapning og solbadning på altanen! Der har været HELT stille på arbejdsfronten, hvilket egentlig har været fint nok, selvom jeg ville ønske at der havde været flere vagter at snuppe. 

Derudover har jeg nået et stort mål, jeg har nemlig nået at tabe 15 kg (faktisk 15,5) inden året er omme, hvilket er helt fantastisk! Det har taget lige under 5 måneder, og jeg er nu kun sølle 2,5 kg fra mit endelige mål  - men jeg har ikke travlt!! Nu skal julen bare nydes, og så må jeg se hvordan det står til i januar.

1. Det er ikke helt nyt, men har købt et par plexiglas med låg, som bare er helt fantastiske til smoothies. Det er altså federe at drikke fra fancy glas!
2. Jeg har bagt 3 omgange sunde muffins i løbet af ugen. Perfekt til fryseren, så der er hurtige snacks/morgenmad.
3. Fik foræret en bøtte med hjemmebagte brunkager, vaniliekranse og havregrynskugler. SÅ lækre, ville aldrig kunne lave dem lige så gode! Der er desværre ikke mange tilbage nu..:)
4. Sådan ser -15,5 kg ud. Vil spare jer for før-billedet! 
5. Mere kage og julehygge.
6. Julekort fra familien (og et med nøgent barn fra nogle venner)! Det er virkelig dejligt at modtage julekort - tusind, TUSIND tak - jeg lover at jeg vil forsøge at sende nogle selv næste år!
7. Den er dog et par uger gammel, men nu har jeg opdaget hvor højt jeg elsker den! Det er en Samsung Galaxy Note 10.1 - og nu siger jeg altså fantastisk igen, for det er den virkelig!  
8. Udsigt over Christchurch! Fik syret benene godt igennem, for nurj det var stejlt og hårdt at komme helt op på toppen!

4 kommentarer:

 1. Ser rigtig godt ud Joan. Men nu er nok nok. Fint at tabe sig, men du skal altså spise ordentlig.

  SvarSlet
 2. Hvem der?? Jeg spiser da helt bestemt ordentligt og sundt, alt andet er jo for dumt og man tager bare på igen!

  SvarSlet
 3. Hvor ser du godt ud dame! Sikke en lækker kæreste Tim har fået sig :)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet