søndag den 25. marts 2012

Second hand shopping

Jeg har gang i flere små projekter for tiden - men jeg har også rygende travlt med 5 afleveringer og 2 tests i næste uge, så tingene går ikke så stærkt her i øjeblikket. I dag tog jeg mig dog det privilegium at bruge en time på mit elskede Sunday Market. Vejret var skønt og mildt, så det var simpelthen så hyggeligt at gå rundt imellem de mange boder og "vågne op" med en vanilla latte i hånden. Vi fik købt masser af lækre, friske grøntsager og billige nødder, og så selvfølgelig lidt second hand.. Så det skal I selvfølgelig lige se, sammen med min sættekasse, som nu er kommet op på væggen i vores gang - med de nyindkøbte nipsting i.
Nips til sættekassen

Fantastisk gulvvase til den nette pris af 6 dollars

Sættekassen hængt op og med det nyindkøbte nips på plads.


  

2 kommentarer:

  1. jeg var også på tur rundt i alverdens genbrugsbutikker og sådan noget i fredags for at finde et sofabord men uden held :( Jeg kom faktisk slet ikke hjem noget! Det var sgu lidt trist..

    SvarSlet
  2. Sådan nogle dage findes der jo desværre i den 'branche'.. ;) For tiden synes jeg for det meste at jeg har lyst til at købe meget mere end jeg gør.. Savner ellers de danske gennere.. Der er nu meget guld at finde..

    SvarSlet