fredag den 2. marts 2012

Det er blevet efterår

og vejret er lååårt! Ifølge mit hoved burde den New Zealandske sommer være skøn og varm og lang og alt det der.. Det har bare ikke været tilfældet i år, overhovedet. Bom! Med 6 kolde (og hyggelige) uger i Danmark i december og januar, har jeg totalt misset sommeren og nu er det så marts og usædvanligt køligt og blæsende i forhold til NZ standard. 


Men jeg har fri, drikker citronte, lytter til podcast med Mads & Monopolet og er ved at male endnu en sættekasse a la denne, bare større. Yes, jeg er alene hjemme og det er mormor-tid. Jeg har også uldsokker på! Det er sgu da hyggeligt!


For et par uger siden blev jeg færdig med disse bogkasser. De er købt i min kære Eco Shop og var limegrønne og sindsygt grimme. Der var 4 stks (og alle ved, at så bliver man nødt til at købe dem alle), men jeg har kun malet 2. Om de resterende 2 nogensinde bliver malet, skal jeg lad være usagt, for jeg ved ikke helt hvordan jeg skal få dem til at passe ind her og hvad der i så fald skal sættes ind i dem. Men nu står de nede ved vores fordør, og så må de jo stå der og samle støv. De er jo ret pæne faktisk, og idéen virkede så god, så de bliver. Foreløbigt i hvert fald.

      

3 kommentarer:

 1. Hor er de bare super flotte :) i love Them!!!

  SvarSlet
 2. ihh det er nogle fine kasser! elsker den turkise farve...
  Det er ved at være forår hjemme i dk :) i weekenden og næste uge skulle det dog blive lidt koldt igen men det er 10 grader og sol i århus i dag! Det er bare så fedt.. man bliver totalt glad.

  SvarSlet
 3. Det er jo alt for længe siden jeg har været inde på din blog, men hvor er kasserne blevet gode. Det er dem vi købte da jeg stadig var i landet ikke?

  SvarSlet