tirsdag den 7. februar 2012

Detaljer fra vores hjem

På en lille opfordring (og fordi jeg ikke har været produktiv på nogen som helst måde), har jeg været igang med kameraet og taget lidt billeder af vores hjem. I efteråret 2010 startede vi HELT fra bunden (og på et meget lille budget) med at indrette vores hjem. Det har taget tid, impuls/fejlkøb og tårer -og så er vi endda slet, slet ikke færdige endnu.. Her er fx. stadig alt, alt for mange Espresso (læs: brune) overflader, som først kan blive udskiftet, når vi finder de helt rigtige erstatninger.   

Men det som ikke er brunt (og/eller fremstillet af krydsfiner), er en god blanding, af genbrugsfund, dansk design og DIY projekter. Here goes..


I know - Februar viser meget godt hvor spændende mit liv er (eller også er jeg bare for ringe til at få skrevet aftaler på)

Og en lille collage af lidt af det vi har på væggen

6 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder Joan og som en af dem der har set det live, så bor I jo altså super fedt:) Kommer jo til at savne det hele.

  SvarSlet
 2. Hej min savnede Nz pige :) super fede billeder! Men du har altså altid haft nogle fede ideer og en kreativ tankegang! Det ser virkelig godt ud :) håber jeg en dag kan komme ned til jer igen. Bare tanken om at sidde ude på altanen i solen og tøsehygge med en Wine & cheese date, det er nok til at redde en mandag lol :)
  Maks fed indretning og hils manden. Kæmpe knus fra Ulla dk!

  SvarSlet
 3. Tak damer, hvor er I søde... Og I er selvfølgelig begge mere end velkomne til at komme "hjem" igen..

  Stine: Jeg kan ikke helt få mig selv til at tage dit navneskilt af døren, det ville simpelthen være for trist. Men vi ses forhåbentligt hernede igen næste år - just start saving..

  Ulla: Wine and cheese any day babe.. Du kommer bare forbi..;)

  SvarSlet
 4. Fiiine billeder, men jeg bliver da helt bekymret for, at du ikke har nok øreringe ;) :D

  SvarSlet
 5. Haha.. Bare rolig Julienne, det der er slet ikke dem allesammen, der er jo ikke plads.. Jeg har det med øreringe som med sko, man kan aldrig få for mange par..!!!

  SvarSlet
 6. Hvor har I et hyggeligt hjem - gid jeg lige kunne komme til kaffe og stjæle en masse tips:-) Er især vilde med dine billeder mm på væggen og dit smykketræ:-)
  Knus B

  SvarSlet