fredag den 26. august 2011

Perlehalskæder

Ja altså jeg har ferie - igen - bare hvis det skulle være gået nogens næse forbi.. Så altså, jeg har jo masser af tid til at fifle med småprojekter, når jeg ikke lige sover, shopper eller drikker alt for meget vin. Så jeg har tyvstjålet en idé herfra - men jeg har ikke kunnet opdrive sådan nogle fine keramikperler i New Zealand, så jeg har malet og lakeret nogle af træ.       




onsdag den 24. august 2011

Skøøøn gave og knytning

Søndag kom Tim hjem fra Australien og han havde taget en lille gave med.. Chanel Coco Mademoiselle som  har stået på ønskelisten de sidste to år.. Dejligt.. Den er allerede blevet totalt yndlings... 
Lidt knyttede armbånd er det også blevet til - bare sådan lidt for sjov og af hvad jeg nu lige havde liggende.. Havde nemlig set nogle fine af slagsen hos Anne-Pande.. 

lørdag den 20. august 2011

It's an addiction okay..!

Og når de nu nærmest giver dem væk, så skulle man sgu da være et skarn hvis man ikke erhvervede sig et par nye forårssko.. Jaja.. Eller to.. Og til folk som mener at man ikke har tid til at bruge 48 par sko -BULLSHIT!! Der er 365 dage i året og nogen gange regner det, eller sner, eller solen skinner, eller solen skinner kun en lille smule, eller det blæser, eller hagler, eller er køligt osv.. Anyways.. I låååååve shoes.. Færdig..


Det er forresten blevet forår -næsten- og i dag var jeg med Stine på Speights Ale House hvor vi fik en super lækker frokost.. Solen skinnede og der blev plejet tømmermænd og sladret.. (og ja undskyld, jeg laver stadig de samme fjæs som da jeg var 5) Men det var en fabulous dag med sol og varme og Diet Coke..!

mandag den 8. august 2011

Havde lidt svært ved at styre mig

Jeg så de fineste blomster øreringe den anden dag, så tænkte at jeg ville lave nogle selv..:) Fandt 200 blandede resin-blomster til sølle 14 dollars, så efter den gode gamle talemåde; mere er bare mere.. Eller..  Øhm.. Gik jeg en smule amok med limbøtten og er nu ejer af 15 par nye øreringe..