fredag den 5. juli 2013

Hårbånd DIY

Har indtil videre fået lavet disse 6 hårbånd til babydamen og dertil kommer, at jeg også har købt 4 med sløjfer. Tror egentlig at hun har rigeligt nu, og hvis ikke, så må jeg jo lave dem så de matcher forskellige outfits senere. 


De er lavet med elastisk kantbånd, stofblomster, perler med flad bagside og en limpistol. Har bare målt ca. efter de hårbånd som jeg har købt, så de måler alle mellem 30-34 cm i omkreds, og kan give sig en del.

Flere har nævnt at det er svært at kommentere herinde (personligt hælder jeg mest til at det bare kun er min mor der læser med), men nu har jeg ændret kommentar-funktionen og Tim har testet og siger at det er nemt/ingen problemer.. 

tirsdag den 2. juli 2013

Tøjfordelere

Efter inspiration fra Pinterest, har jeg lavet min egen version af tøjfordelere til baby-damens skab. Har kun set dem i plastik, men da jeg ikke havde sådan nogle dimser, har jeg lavet mine af selvhærdende ler. De er bare stukket ud med en småkageform, malet og har fået lidt klistermærker på. Meget nemt, og da størrelserne i tøjet ofte skrives på forskellige måder, har jeg også gjort det lidt nemmere for Tim at finde ud af.