torsdag den 17. november 2011

Vejret har været skønt

- i hvert fald de fleste dage. Derudover har jeg arbejdet meget og været igang med lidt julegaver - og dem kan jeg jo ikke så godt vise frem. Så her kommer der lidt forårsstemning billeder fra Christchurch, og så et af en hæklet pude med granny stripes som jeg skal have syet.
Cooking demo med Jax Hamilton fra New Zealand Masterchef

Hagley Park

Hagley Park

Mig inden en regnfuld Cup Day Races

mandag den 7. november 2011

Tasker!!

Jeg er gået i taske/clutch-mode.. Det er blevet til 3 stk. de sidste 3 dage.. Sådan nogle ferie-formiddage skal jo gå med noget inden jeg ligger og steger på altanen om eftermiddagen..:)
Denne kuvertaske i palietstof kunne godt være en kandidat til at komme med mig til races på lørdag. Det var lidt svært at få et billede, især når jeg nu ikke havde nogen til at holde den for mig..


Så er det blevet til denne lille makeuptaske, som af en eller anden grund er blevet pilskæv.. Oh well..

 Og så den clutch jeg lavede den anden dag,som nu har fået en hvid trykknap i. 
lørdag den 5. november 2011

Nem DIY clutch

En lille nem clutch syet på ca. 1½ time.. Glemte desværre at tænke på lukning før det var for sent, så skal lige have købt noget stryge-velcro. Næste gang tror jeg dog at jeg syer et bånd imellem lagene og sætter en fin knap på. 

Herunder lige en lille process-collage. "Mønstret" har jeg bare tegnet på bagepapir og klippet i 3 lag -til udenpå/indeni og så et lag filt imellem. Herefter har jeg syet alle sider med undtagelse af bunden sammen (ret mod ret), vendt den om og så ellers bukket og syet sammen.. Easy-peasy..