lørdag den 23. juli 2011

Klargøring af gæsteværelse

Om 3-4 uger flytter Stine ind her på matriklen, så har været igang med at gøre vores gæsteværelse mindre "nøgent" og mere hyggeligt i form af møbler og billeder. Har malet nogle gamle rammer i lilla og turkis og sat motiver i. Desuden fandt vi for nylig en skøn, gammel dutchess til sølle 30 dollars i genneren, så den har nu også fået en plads i værelset.

tirsdag den 19. juli 2011

Wiii

Nyt lækkert sengetøj til os.. Har luret på det her sæt (og andre) fra Morgan and Finch i længe, men dog uden at kunne retfærdigøre et køb. I dag da vi så egentlig bare ville i centeret pga. mega dumplings cravings.. Dam da da dam..!!!: Der var det i vinduet til 50% off!! Woop.. Så nu er vi ejere af dette lækre, farverige sengetøj.. Utroligt at man kan blive i så godt humør over et par stykker stof. 


torsdag den 14. juli 2011

Essie og miniferie

Vi har været på en hyggelig tur til Hanmer. 3 dage med kortspil, god mad og afslapning i "thermal pools". Super læks og lige hvad jeg havde brug for, efter at have arbejdet det meste af min vinterferie væk.
Lidt nye Essier til samlingen. Mint Candy Apple og 2 stk. fra Braziliant Summer 2011 Collection. Super skønne, det er blevet en hel addiction..


tirsdag den 5. juli 2011

Sofapuder

Jeg fandt noget fint fugle-stof på udsalg i går, så fik syet et par nye puder til vores sofaer. Det er skønt at have ferie = TID! I morgen tager vi på en vaskeægte mini-break.. Yeah.. I like..lørdag den 2. juli 2011

Farverige rammer

Jeg har været i genneren igen.. -en del gange faktisk. Mit seneste projekt har været at male gamle trærammer, så vi kunne få lidt flere farver og skønne billeder ind i vores hjem. Jeg har malet 4 i forskellige pastelfarver og 4 hvide. Fotovæggen i køkkenet er blevet omrokeret og der er sat en del nyt op, så har jeg lavet en lille familievæg med Tims familie i gangen og det farverige "Tivoli" billede står nu i vores stue. Billederne er alle af betydning for os på den ene eller anden måde. (jeg beklager på forhånd hvis jeg har "stjålet" private billeder, i det flere af billederne er taget fra Google image search)