onsdag den 21. august 2013

Olga the Octopus

Jeg har hæklet den første bamse til babydamen, og endda helt uden nogen form for opskrift (okay, ikke den sværeste form). Jeg blev inspireret da jeg så en hæklet blæksprutte i denne måneds "Gravid" blad - dog kostede den 200 kr., hvilket jo er helt skørt. Efter at have googlet kan jeg se at den også ligner dem som Spruttegruppen laver til for tidligt fødte børn, men har dog ikke brugt deres opskrift og tror også at de er mindre. 

Havde egentlig beregnet 10 arme, men glemte at lave mellemrum, så nu har den altså 12. :) Men selve opskriften er der, så hvis nogen har mod på at lave en selv, så sender jeg den gerne på mail. 

Størrelsesmæssigt er Olga en stor dame på hele 40 cm..
  

søndag den 11. august 2013

Aktivitetsstativ - DIY

Så blev jeg færdig med et aktivitetsstativ, som jeg har arbejdet lidt på indimellem opgaveskrivning, arbejde og alt det andet som skal klargøres til babydamens ankomst. Stativet er fra Ikea og et som jeg fandt brugt. Ikke ofte at man finder gode Ikea-ting her, for den slags har vi jo ikke herude ved verdens ende. 

Idéen er tyvstjålet herfra, så den kan jeg ikke tage æren for. Tim har ordnet malearbejdet (for den slags må man jo ikke når man er gravid). Graviditet er iøvrigt en glimrende undskyldning for ikke at kunne støvsuge og tømme opvaskemaskine - just saying!! :-D