fredag den 21. december 2012

Julefreden har sænket sig!

De seneste dage har stået på træning, afslapning og solbadning på altanen! Der har været HELT stille på arbejdsfronten, hvilket egentlig har været fint nok, selvom jeg ville ønske at der havde været flere vagter at snuppe. 

Derudover har jeg nået et stort mål, jeg har nemlig nået at tabe 15 kg (faktisk 15,5) inden året er omme, hvilket er helt fantastisk! Det har taget lige under 5 måneder, og jeg er nu kun sølle 2,5 kg fra mit endelige mål  - men jeg har ikke travlt!! Nu skal julen bare nydes, og så må jeg se hvordan det står til i januar.

1. Det er ikke helt nyt, men har købt et par plexiglas med låg, som bare er helt fantastiske til smoothies. Det er altså federe at drikke fra fancy glas!
2. Jeg har bagt 3 omgange sunde muffins i løbet af ugen. Perfekt til fryseren, så der er hurtige snacks/morgenmad.
3. Fik foræret en bøtte med hjemmebagte brunkager, vaniliekranse og havregrynskugler. SÅ lækre, ville aldrig kunne lave dem lige så gode! Der er desværre ikke mange tilbage nu..:)
4. Sådan ser -15,5 kg ud. Vil spare jer for før-billedet! 
5. Mere kage og julehygge.
6. Julekort fra familien (og et med nøgent barn fra nogle venner)! Det er virkelig dejligt at modtage julekort - tusind, TUSIND tak - jeg lover at jeg vil forsøge at sende nogle selv næste år!
7. Den er dog et par uger gammel, men nu har jeg opdaget hvor højt jeg elsker den! Det er en Samsung Galaxy Note 10.1 - og nu siger jeg altså fantastisk igen, for det er den virkelig!  
8. Udsigt over Christchurch! Fik syret benene godt igennem, for nurj det var stejlt og hårdt at komme helt op på toppen!

onsdag den 19. december 2012

Nye keramik/Fimo smykker

Jeg har for første gang i månedsvis produceret noget, som bare minder om noget kreavtivt. Synes ofte at jeg mangler noget farverigt til at peppe min overvejende ensfarvede/stribede garderobe lidt op, så har lavet 4 nye halskæder og et armbånd, da jeg ikke længere brugte dem som jeg har lavet tidligere. Jeg har brugt keramikperler og så Fimo til trekanten.

Billederne er lidt grynede, men sådan er det, når man har druknet sit kamera. Bruger derfor min mobil, og lyset var altså ikke super godt i dag - på trods af at det faktisk var skønt vejr udenfor, og jeg brugte det meste af dagen i bikini på altanen med masser af Mads & Monopolet julekalender.
    

søndag den 16. december 2012

En smule feriestemning!

Den sidste uge har stået på ferie-hygge med masser af god mad og lækkert solskinsvejr. Billederne er af/fra en tur til Tim's forældre i Akaroa (hvor vi "forfulgte" en stakkels pingvin), blomster fra en veninde, et forsøg på at komme i julestemning, en gåtur i skoven og så en "sund" bananasplit lavet på grillen. 

Generelt har vi været super natur og ude-agtige, men på den virkelig hyggelige måde. Truth be told, så har jeg aldrig været udpræget fan af alt for store mængder frisk luft (læs: jeg kommer ALDRIG på festival/bliver vandrer/køber et telt?), men vi fandt også tid til shopping, restaurantbesøg og afslapning, så det har været et helt perfekt mix. Nu er hverdagen imidlertid returneret. Tim er tilbage i Australien på arbejde - jeg er også tilbage på arbejde. Lidt i hvert fald. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal bruge mine mange fridage på, men mon ikke, at jeg finder på noget spændende. Der burde blive god tid til løbeture i parken og læsning på altanen. Ahh.. Jeg elsker sommer!     

torsdag den 13. december 2012

Om at skulle holde jul alene

..eller i hvert fald uden alle dem, som man gerne vil være sammen med! I år skal jeg ikke kun undvære hele min familie, men også Tim. Han skal arbejde, så egentlig er det nok mere synd for ham end for mig, men derfor må man vel godt have lidt ondt af sig selv. Altså kun lidt!

Jeg havde egentlig bestemt  mig for, at jeg ville tage med min veninde ud og holde jul med hendes familie, men nu har jeg så ombestemt mig. Jeg tager ud til Tim's familie i et par dage, hvilket også giver mig rig mulighed for, at få trænet mit bjergløb, hvilket jeg muligvis for brug for i februar (forklaring følger muligvis på et senere tidspunkt). 

Da Tim som sagt ikke er hjemme i julen, har jeg allerede fået min julegave fra ham - som også er taget i brug. Det var dette GPS ur fra Nike, som er intet mindre end fantastisk. Det kommer med en sensor som passer i mine løbesko (til når man er uden for GPS-range) og usb-stik, så det kan sættes direkte i computeren og uploade data til ens personlige Nike side (den samme som Ipod/Iphone uploader til). Det er super nemt og brugervenligt, og man kan selv bestemme hvilke data man ønsker på uret under løbeturen. På grund af GPS'en, får man desuden præcise data, ligesom at man får vist hele ruten på et kort. GENIALT!! Det kan virkelig ikke anbefales nok, hvis man er på udkig efter et godt løbe/sportsur.


lørdag den 8. december 2012

Status på julestemning = udeblevet!

Når solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturene sniger sig op på solbadning-og-rosévin-på-altanen-niveau, så kan det altså godt være en udfordring at finde julestemning og lyst til kravlenisser, æbleskiver og julemusak. 

Dette på trods af, at jeg i den sidste uge har konsumeret store mængder marcipan og brunkager, gjort mislykket forsøg på fletning af stjerne, proppet nelliker i appelsin og skævet til kassen med julepynt op til flere gange!

Der var engang hvor jeg var Gertrud Sand på speed! Min lejlighed var klistret ind i nisser, hjerter, stjerner og guirlander i en sådan grad, at man knap kunne se hvilke møbler der var blevet begravet under de mange kilo glanspapir! Fra slutningen af november og indtil jeg endelig fik taget mig sammen til at fjerne det midt i januar, var alt rødt, guld eller hvidt  - nu har jeg ikke engang et skide kalenderlys! Men det skal være slut! Nu skal der fandme pyntes op og jules. Tvivler på at jeg på magisk vis kan fremtrylle barndommens glæde og forventning, men det er næsten for trist ikke at gøre forsøget! I næste uge vil jeg måske endda eksperimentere med at bakse en omgang risalamande(min ultimative livret) sammen - se det må da hjælpe på julehumøret!?!

torsdag den 6. december 2012

Nu er det her en LIVSSTILSBLOG - blev der sagt!

Er der stadig nogen som kommer forbi herinde? Formentlig ikke! Det er sgu cool nok.., for jeg har jo heller ikke været her. Jeg har heller ikke produceret noget kreativt af værdi og jeg synes egentlig heller ikke at jeg har tiden og lysten lige nu. Desværre, men bestemt ikke overraskende når man kender mig! Mine interesser har altid været alsidige og evigt foranderlige - ligesom mine madvaner, tøjstil, uddannelser og alt andet hvad jeg rører ved. Det der med at bestemme sig for noget og så færdiggøre det, det lyder jo pisse sejt og ambitiøst og alt muligt, men det passer bare utroligt dårligt på mig. Jeg stopper for det meste på halvvejen, springer over hvor gærdet er lavest eller snyder lidt! Så finder jeg bare på noget andet som lyder mere spændende, hvilket også er grunden til at jeg som 27-årig stadig er studerende og sikkert aldrig bliver rigtig voksen! Jeg har altid gang nye projekter som jeg går ind i med liv og sjæl for en stund - indtil jeg finder på noget nyt, forstås! 

Så ja! Lige nu er jeg interesseret i løb og triathlon! Det er knapt så produktivt, men til gengæld noget sundere end at sidde og hækle og lege med ler, imens man bæller en kande kaffe og fedter rundt med en plade Rittersport! 

Så min fremragende (jeg aner sgu da ikke om det holder) plan er, at bloggen her skal være mere alsidig i fremtiden. Altså lidt mere livstilsagtig og rodet - ligesom der ser ud inde i mit hoved! Et sted hvor jeg kan skrive (min mening) om løst og fast, såsom madlavning (en af mine få vedvarende interesser), kreative projekter, motion, sundhed, film, tøj, New Zealand og hvad der eller måtte falde mig ind! Jeg var skide god til at skrive engang, men mit danske er altså ikke hvad det har været, så jeg ved ikke jeg om kan få det til at fungere! Det må tiden vise. 

Jeg tager utroligt mange billeder, men de fleste kigger jeg aldrig på igen! Shame! Derfor er jeg blevet inspireret af Anne og har nu tænkt mig at poste mine mobilbilleder her. Så behøver jeg ikke at spamme Facebook og jer derhjemme (min mor), kan følge med i hvad jeg laver!

Her er lidt fra den sidste uge. Christchurch (stadig under nedrivning), vitaminer, mad, triathlon, nye løbebukser, grill. Ca. i den rækkefølge!