mandag den 25. juni 2012

Jeg har knyttet en nøglekæde til mit nøglebundt. Har ladet mig inspirere af en nøglekæde set her.
Og så lige et billede fra den anden dag, hvor min veninde og jeg fik 4 timers snowboardundervisning.. Det gjorde ondt i hele kroppen dagen efter, især i bagen! Tvivler på mit talent!

onsdag den 20. juni 2012

Bloomers?

Jeg har begået mit første par bukser, eller bloomers faktisk. Jeg ville gerne have dem sådan lidt Aladin-agtige, men det er muligt at jeg gik lidt for vidt. Eller altså, det gjorde jeg! Det ligner mere en nederdel og selvom de egentlig var til mig selv, så har de ligget oppe på sybordet i 5 dage -og jeg havde ikke ligefrem tænkt mig at vise dem frem. 


Men så var det at jeg kom hjem fra arbejde for et par dage siden, og så var der en anden der synes at de var ret behagelige. Så ehm.. Nu er det hans, og han er helt tosset med dem. Mænd kan da sagtens gå i blomstrede bloomers. Ikk'..!


Had my first attempt at making bloomers. Some may argue that it looks more like a skirt - went a bit too far in the crotch area I think. I wasn't gonna show them, however, Tim seems to enjoy them, and it would be wrong not to share photos of a man wearing what looks like a floral skirt from the 70s. 


onsdag den 13. juni 2012

Krea-værelse

Jeg har lavet vores gæsteværelse om til et krea-kontor, og jeg ELSKER det! Det er seriøst husets bedste rum og selv på en kold og blæsende vinterdag som i dag, er der (som det ses på billederne) masser af lys og varme deroppe. Det bedste af det hele er dog, at jeg endelig har fået orden i alle mine småting.


Det eneste jeg stadig mangler, er en lampe til skrivebordet, men venter til jeg finder den helt rigtige. Skrivebordet er købt brugt på nettet og stolen fik jeg for 5 dollars i min lokale genner. Rammerne er også alle fra genneren, og et par af dem har fået en klat maling. Motiverne er fundet på nettet og postkortene købte jeg engang i Paris. Den store ramme rundt om billederne er lavet med masking tape og idéen er, at det skal 'ligne' en vinduesramme.


Gæstesengen er blevet til en divan, da vi stadig gerne vil kunne tilbyde vores gæster et sted at sove. Jeg har syet pudebetrækkende til de store puder af et gammelt 70'er lagen. De små puder er gamle, og får en update så snart jeg får tid - for jeg læser jo rent faktisk til eksamen for tiden (host host). 


My new 'office'/sewing room, which I absolutly love!. It is the nicest and brightest room in the house. Almost everything in the room is bought secondhand and the cushions have been sewn from an old sheet. The framed motives have been found online and the postcards are from Paris.   




lørdag den 9. juni 2012

Jeg elsker sne!

Nu er den desværre næsten væk igen - sneen altså. Men det var så smukt og hyggeligt. Det er ikke så ofte at det sner her i Christchurch, så det er helt specielt og fint når det endelig gør. Dog kunne man godt ønske sig lidt varmere vejr for juni måned, for nurj det kan være svært at komme ud af sengen om morgenen, når man kun har en enkelt heatpump til at opvarme hele huset.

fredag den 8. juni 2012

Se lige den her!

Den er så fed.. Total second hand bargain - og så kostede den kun 75 dollars. Tasken er stort set som ny, men er blevet ridset på bagsiden og en smule foran, som det ses på billedet. Synes dog slet ikke at det er specielt synligt, og da den skal bruges til skoletaske og derfor kommer til at hoppe rundt i min cykelkurv, får den jo nok alligevel nogle slag med tiden. 

Modellen kan ses her - et nedslag på over 500 dollars i prisen kan man jo ikke klage over.

  


tirsdag den 5. juni 2012

Ny symaskine!!

Jeg har gjort noget sindsygt! Jeg har købt en ny symaskine. Den er ikke fancy-pancy eller noget, men dog noget af en update i forhold til den gode, gamle Singer fra 1953, som jeg har brugt indtil nu. Jeg er totalt som et lille barn juleaften, og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at sy kjoler og bukser - noget af en upgrade fra hvad jeg er vandt til - så håber at jeg kan finde ud af det.


Og her er den så. Tadaaa.. Singer Brilliance 6180. Den var flere hundrede kroner under den pris som jeg havde sat som min max. pris - og ret meget mere avanceret. I loooove sales. Måtte af med omkring en dansk tusse - hvilket var billigt at selv Tim var 'excited'. Han har endda foreslået at vi skal lave gæsteværelset om til et krea-rum med sybord og det hele.. OMG!! Måske han bare er træt af at jeg ofte beslaglægger spisebordet!