lørdag den 31. marts 2012

En smule ferie DIY

Jeg har været på Ebay og investeret i nogle forskellige siliconeforme. Så nu er det blevet til nogle øreringe og og et par ringe af Fimo og Cernit. Har ikke fået prøvet alle formene endnu, men tror jeg er hooked.. 
Jeg har givet det hele en omgang klar lak med gloss efter at de var bagt - hvilket har givet dem en lidt porcelæns-agtig og shiny finish.
    

søndag den 25. marts 2012

Second hand shopping

Jeg har gang i flere små projekter for tiden - men jeg har også rygende travlt med 5 afleveringer og 2 tests i næste uge, så tingene går ikke så stærkt her i øjeblikket. I dag tog jeg mig dog det privilegium at bruge en time på mit elskede Sunday Market. Vejret var skønt og mildt, så det var simpelthen så hyggeligt at gå rundt imellem de mange boder og "vågne op" med en vanilla latte i hånden. Vi fik købt masser af lækre, friske grøntsager og billige nødder, og så selvfølgelig lidt second hand.. Så det skal I selvfølgelig lige se, sammen med min sættekasse, som nu er kommet op på væggen i vores gang - med de nyindkøbte nipsting i.
Nips til sættekassen

Fantastisk gulvvase til den nette pris af 6 dollars

Sættekassen hængt op og med det nyindkøbte nips på plads.


  

søndag den 11. marts 2012

Endnu en sættekasse

For efterhånden ret længe siden, fandt jeg endnu en sættekasse på Sunday Market i Riccarton. Sættekasser er ikke umiddelbart nogen man ser rundt omkring i de New Zealandske hjem eller til salg for den sags skyld. Jeg aner faktisk ikke engang hvad de kaldes på engelsk??? Da jeg jo reelt set ikke havde brug for more junk, måtte jeg kredse omkring den et par gange, inden jeg købte og "smuglede" den hjem - uden for Tims synsvinkel.
Nu er den malet og færdig, og skal op at hænge i vores gang. Først skal vi dog lige have rykket rundt på et par billeder og fundet lidt nips til at putte i -så det må vente..

  

fredag den 9. marts 2012

Nye, neon sneakers

Jeg elsker sneakers - de er bare noget af det mest behagelige fodtøj der findes. Mine Converse har lidt i længe, så det var tid til lidt nyt i skoskabet. Tror ikke at jeg har købt sko i 4-5 mdr., så jeg nægter at føle dårlig samvittighed, trods skrantende økonomi. Og altså, de her kan jo lyse selv det mest kedelige outfit op. 


fredag den 2. marts 2012

Det er blevet efterår

og vejret er lååårt! Ifølge mit hoved burde den New Zealandske sommer være skøn og varm og lang og alt det der.. Det har bare ikke været tilfældet i år, overhovedet. Bom! Med 6 kolde (og hyggelige) uger i Danmark i december og januar, har jeg totalt misset sommeren og nu er det så marts og usædvanligt køligt og blæsende i forhold til NZ standard. 


Men jeg har fri, drikker citronte, lytter til podcast med Mads & Monopolet og er ved at male endnu en sættekasse a la denne, bare større. Yes, jeg er alene hjemme og det er mormor-tid. Jeg har også uldsokker på! Det er sgu da hyggeligt!


For et par uger siden blev jeg færdig med disse bogkasser. De er købt i min kære Eco Shop og var limegrønne og sindsygt grimme. Der var 4 stks (og alle ved, at så bliver man nødt til at købe dem alle), men jeg har kun malet 2. Om de resterende 2 nogensinde bliver malet, skal jeg lad være usagt, for jeg ved ikke helt hvordan jeg skal få dem til at passe ind her og hvad der i så fald skal sættes ind i dem. Men nu står de nede ved vores fordør, og så må de jo stå der og samle støv. De er jo ret pæne faktisk, og idéen virkede så god, så de bliver. Foreløbigt i hvert fald.