tirsdag den 28. februar 2012

Hæklede suttekæder

Nu hvor jeg skal være moster, har jeg kigget lidt på hvilke babyprodukter jeg kan hækle til min kommende nevø/niece. Og der er masser af muligheder. Jeg vil helst ikke afsløre det hele endnu, og jeg kan heller ikke lave så meget før jeg ved hvilket køn det bliver, men her er et par prototyper på suttekæder som jeg har arbejdet på. Alle 4 er lavet forskelligt i forhold til nålstørrelse og garn enkelt/dobbelt, men nu tror jeg, at jeg endelig har fået styr på hvordan de bliver bedst. Inspirationen kommer herfra og her. Alle er med trykknap, så knapperne er bare pynt.

onsdag den 22. februar 2012

Stempelsæt

Jeg faldt for nyligt over disse fine stempler i en af mine absolut yndlingsbutikker her i Christchurch; Kikki K. Har allerede forskellige idéer til hvad de skal bruges til, men da jeg er tilbage på uni, så har tiden altså ikke været til det endnu.

onsdag den 15. februar 2012

Back to school

Puh, så er jeg langt om længe blevet endeligt enrolled i dette studieår. Undervisningen starter på mandag - CRAZY -hvor blev min ferie lige af?? Udover at jeg endnu ikke har fået bestilt bøger - så er jeg super organiseret på mappe-fronten. Idéen med at hækle kanterne, er tyvstjålet fra Jeanette, og det er da lidt hyggeligt at have en mappe der ikke bare er kedelig og ensfarvet. Grunden til at den skinner en smule er, at jeg har betrukket med med gennemsigtigt bogbind for at den ikke skal blive nusset.

  

tirsdag den 14. februar 2012

Power Puffs

Yeah.. Puff stitches er simpelthen SÅ fine, så bliver jo nødt til at finde på noget andet fedt, som kan hækles med dem. Jeg har tyvstjålet idéen til disse fede, beklædte glas lige her, men det har taget mig lidt tid at samle 3. I New Zealand er næsten alt på dåse, så det er så sjældent at vi har tomme glas - desværre. Har overvejet en sen aftentur ned af vejen udstyret med handsker og lommelygte - på jagt i fremmede menneskers glas/papcontainere - men indså at jeg endnu ikke er kommet så langt ud + jeg er ret bange for mørke.


lørdag den 11. februar 2012

Hæklet hynde

For ret længe siden hæklede jeg dette cover til en pude. Lets face it - farverne fungerede bare ikke helt optimalt, og det endte derfor op i kassen med ufærdige projekter. Men nu er jeg gået igang med "projekt hynder". Planen er, at alle  vores spisebords-stole skal have hynder - gerne forskellige. Stolene skal også skiftes ud - but that's another story. I hvert fald er det mere eller mindre mislykkede hækleprojekt nu blevet til en hynde, som faktisk er ganske blød og dejlig.



  

tirsdag den 7. februar 2012

Detaljer fra vores hjem

På en lille opfordring (og fordi jeg ikke har været produktiv på nogen som helst måde), har jeg været igang med kameraet og taget lidt billeder af vores hjem. I efteråret 2010 startede vi HELT fra bunden (og på et meget lille budget) med at indrette vores hjem. Det har taget tid, impuls/fejlkøb og tårer -og så er vi endda slet, slet ikke færdige endnu.. Her er fx. stadig alt, alt for mange Espresso (læs: brune) overflader, som først kan blive udskiftet, når vi finder de helt rigtige erstatninger.   

Men det som ikke er brunt (og/eller fremstillet af krydsfiner), er en god blanding, af genbrugsfund, dansk design og DIY projekter. Here goes..


I know - Februar viser meget godt hvor spændende mit liv er (eller også er jeg bare for ringe til at få skrevet aftaler på)









Og en lille collage af lidt af det vi har på væggen

fredag den 3. februar 2012

Kontorstol med hynde

Over den sidste uges tid har jeg arbejdet med forskellige maleprojekter. Heldigvis har Tim været sød til at hjælpe mig, for der var seriøst meget malearbejde i det. Denne stol er en del af et sæt som jeg fik GRATIS i EcoShop; som er en genbrugscentral her i Christchurch, hvor borgernes storskrald bliver givet væk eller solgt meget billigt. Det er et super fedt koncept, og det var også der at jeg fandt denne og en del andre ting i vores hjem.
Stolen her har fået to lag maling og derefter har jeg syet en hynde, således at malingen ikke bliver ødelagt fra nitter bagpå jeans osv. Jeg er super tilfreds med den, synes at farverne er lige til at blive i godt humør af.
Og her står den så i mit lille "kontor". Jeg har en plan om at den på et tidspunkt skal stå ved vores spisebord, men indtil jeg får fundet og malet nogle flere stole, må den stå og sprede glæde her.





torsdag den 2. februar 2012

Et evighedsprojekt..

Det er hvad jeg er startet på. Når dette tæppe engang (forhåbentligt) bliver færdigt, skulle det gerne blive omkring 150 x 180 cm. En række tager 15-20 min -og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange rækker jeg skal igennem. Men det er et hyggeligt, lille sideprojekt at have liggende. Inspiration er fundet her