mandag den 30. januar 2012

Nyt liv til en gammel ølkasse

Et før-billede blev det desværre ikke til, det glemte jeg simpelthen. Tim og jeg har været igang med at male de sidste 3 dage, og nu er denne gamle ølkasse blevet færdig og klar til at gøre det ud som magasinholder. Kassen er det mindste af flere maleprojekter og egentlig var det lidt en tilfældighed, at den også fik en klat maling. Dog blev vi enige om, at resultatet er meget fint, så nu er den rykket ind i vores stue, hvor vi nu åbenbart ubevidst er ved at udvikle et turkist tema. Denne her maling er dog købt (og glemt) for snart 1 år siden - men nu har vi endelig fået taget hul på den.


onsdag den 25. januar 2012

Saml-selv elg

Den findes også som dådyr, men jeg forelskede mig pladask i elgen herfra som er købt i Toi Toi. Det er New Zealandsk design, hvilket ærligt talt sjældent er en god ting, når det handler om boligindretning. Elgen er egentlig træfarvet, men jeg har valgt (i hvert fald foreløbigt) at lade beskyttelses papiret blive siddende på. Synes at den passer ret godt ind her i den gullige farve og med tilfældige "rustpletter".

Billede to viser størrelsesforholdet. Jeg købte den mindste model, da den store virkede en smule voldsom til vores forholdsvis lille stue.

 

tirsdag den 24. januar 2012

DYMO - Min nye ven

Stine og mig har været en tur i Warehouse Stationary = det ultimative inden for papir/kontor/krea i New Zealand. Stedet der kan tilbyde intet mindre end 24 forskellige modeller indenfor klipsemaskiner. Og så er det billigt. Jeg fik gjort en del gode køb - et af dem; denne DYMO Label, som straks kom i brug.  
Har længe været træt af at rode rundt i vores overskab efter krydderier i alle mulige og umulige kasser, dåser og glas - så denne her løsning er jeg egentlig ganske tilfreds med.


torsdag den 19. januar 2012

New Zealand living

Vi bor i byen! Jeg elsker den evige summen af liv, shopping, take-aways og at man kan cykle til alting - I really do. Jeg fik masser af stilhed i løbet af mine 6 uger i Danmark. Gram er ret stille, eller meget. At møde mennesker er undtagelsen. Nu har vi så været på landet - altså sådan rigtigt.. Ingen mobilforbindelse og sindsygt meget natur. Tim kender min naturgrænse - 2 dage - så det var faktisk super hyggeligt. Enough talk - I skal have billeder. New Zealand er jo et fantastisk smukt land.













  

mandag den 16. januar 2012

Sættekasse


Sådan en har jeg været på udkig efter i længe, for de hænger ikke ligefrem på træerne her i New Zealand.. Men i søndags var jeg så heldig at finde dette lille, fine hus på et vores lokale søndagsmarked. Jeg vil vove at påstå, at det er noget nær den skæveste konstruktion ever, og det var ikke ligefrem let at måle og lime papir i rummene. Men det var besværet værd, for jeg elsker resultatet.. 
  

lørdag den 7. januar 2012

Lige en sidste fremvisning af gaver

Lavede dette sæt i gave til min søster, Jane. Er blevet lidt vild med farven og garnet, som er det samme som jeg brugte til denne hue.. 



mandag den 2. januar 2012

Endnu et halstørklæde

Denne gang en gave til min mor. Det er bare hæklet i Granny Stripes. Det tog en freaking krig at blive færdig med det, så tror ikke at jeg laver flere af den slags lige foreløbigt. Men billeder skal I da ha', og jeg har endda haft tid til at lege lidt med redigeringen, YES - ferie er skønt.. Og nu ligner det så bare at jeg har rødvinslæber - jeg øver videre..