lørdag den 31. december 2011

Bare lige et "se hvad jeg har købt/fået indlæg"

Jeg har været en tur i Søstrene Grene, hvor jeg fandt nogle fine små skåle i turkis og (pastel)blå, som jeg har tænkt at bruge som soyaskåle til sushi. Jeg fandt desuden nogle fine opbevaringsbokse til skrivebordet -så måske at det engang i fremtiden, faktisk kommer til at se ryddeligt ud. 

Og så har jeg fået en yderst praktisk(men pæn) julegave af min søde kæreste, som jeg lige vil vise frem. Tim mener åbenbart, at det er forkert når jeg benytter mig af hans værktøjs-nøgler-halløj til at hamre og lirke diverse krea-projekter sammen, så derfor har jeg simpelthen fået en hammer i julegave!! YES, endda en som  kan skilles ad og blive til 3 forskellige skrutrækkere. 


torsdag den 29. december 2011

Det der med jul

Tænk at der nu er et helt år til næste gang. Jeg glæder mig (næsten) allerede, også selvom jeg i øjeblikket mest føler mig som en oppustet julegris, efter utallige julefrokoster og deslige. Jeg fik som altid en masse skønne julegaver, bla. tørklæder, tøj, sko, Kähler lysestager og parfume - som nu alt er nænsomt pakket ned, så det kan komme med hjem til Christchurch. Af hjemmelavede julegaver til andre, fik jeg blandt andet lavet 2 stks. til Tim. En hue (herunder set med Stine som model) og et sleeve til hans bærbare (herunder med min computer som model). 

lørdag den 24. december 2011

En hue til lækre Kristine

I anledning af at jeg kun har én veninde som har fået barn og jeg dermed faktisk kun kender et eneste barn under 5 år (som så tilfældigvis også er den lækreste unge), så synes jeg at det er på sin plads at forkæle hende lidt, når nu jeg er hjemme i DK. Derfor har jeg hæklet en hue til lille Kristine (min første mission ud i børne-halløj), som hun fik i dag, hvor jeg var inviteret til morgenmad hos hende og mor-Berit. Eftersom den er hæklet helt uden opskrift, er jeg sgu lidt stolt over, at den faktisk passer perfekt i form og det hele. Så I kan bare begynde at producere, damer, så skal tante Joan nok finde hæklenålen frem..;)
torsdag den 22. december 2011

Det der med stjerner

Jeg har elsket dem lige så længe som jeg kan huske -også før det blev super moderne og alt det der- jeg har endda 5 af slagsen tatoveret på mig. Så jeg har været igang med cernit igen. Jeg har desuden købt nogle fine, små keramikstjerner, hvoraf en er blevet til en ring ala noget jeg vist har set på Trendsales engang.


Det blev til en hel del cernit-stjerner, så der skulle være nok til en masse øreringe og lidt mere julepynt.. Jeps - jeg er gået i komplet selvsving, meeeen når nu der kun er ganske få dage til jul, så kan det vel forsvares..
  

søndag den 18. december 2011

And I'm back..

in Aarhus City.. Det er forrygende.. Jeg er igang med en uge på runde hos alle, der kan lokkes til at låne mig deres sofa - det er skønt. Lidt hækling er der dog blevet tid til indimellem cafébesøg, sushi og alt for meget rødvin. Jeg har brugt et par sene aftener på dette tørklæde. Jeg har brugt bomuldsgarn fra Søstrene  Grene og hæklet med dobbelt garn. mandag den 12. december 2011

Juletræspynt

Den danske vinter indbyder jo ikke ligefrem til udendørsaktiviteter, så jeg har brugt weekenden indendøre sammen med min veninde, Anne. Lørdag eksperimenterede vi med Cernit (en slags modellervoks som skal bages i ovnen), og det kom der for mit vedkommende en masse julepynt og lidt øreringe ud af. Jeg har brugt lædersnor og keramikperler til at pynte/hænge cerniten i. Resultatet kan I se herunder.


Og så lige et billede fra bordet, hvor der var ren julestemning.

torsdag den 8. december 2011

En lille jule-gnom

I går aftes fik jeg hæklet årets første julepynt; en lille, sød gnom. Da jeg jo tilbringer julen i Danmark i år og ikke selv kan pynte op, har den nu taget plads i mine forældres stue. Jeg kunne i forvejen tælle 21 nisser fra min plads i sofaen, så min mor aka Gertrud Sand lægger vel næppe mærke til at der er kommet en enkelt mere.!! Opskriften er fundet her (mange tak) efter at jeg først havde set denne fine gnom.


tirsdag den 6. december 2011

Jeg har byttet sol, sommer og grill-hygge ud

med blæst, regn, kulde og hagl. Velkommen til Danmark i december. Julegaver er der blevet hæklet og syet nogle stykker af - blandt andet i løbet af den 34 timer lange rejse hertil - men dem kan jeg jo ikke så godt vise frem.. Derfor kan jeg i stedet vise nogle keramikarmbånd og en enkelt halskæde, som er inspireret af den danske designer; Anne Black.  
Beklager kvaliteten af billederne (naturligt lys er en mangelvare i dette land)
Nu vi taler om lortevejr, så har jeg begået årets køb. Har længe ønsket mig et par Hunter gummitøvler, men har endnu ikke set dem i New Zealand (udover i børnestørrelse). Så jeg bestilte et par via denne hjemmeside, og bilder mig ind, at jeg fik dem ret så billigt. Jeg valgte modellen Huntress i sort og et par sokker i farven charcoal. Denne model er 5 cm (mener jeg) lavere end de originale Hunter gummistøvler og desuden er der 2 cm ekstra plads til læggen (de kan dog spændes 1-2 cm ind). Har brugt dem hver eneste dag - de er dejlig varme og man går SÅ godt i dem.