onsdag den 26. oktober 2011

Nyt laptop sleeve

Tim meddelte for noget tid siden, at han ønsker sig et hæklet laptop sleeve til jul - for sådan et har hans kollega (og hans kæreste har hæklet det til ham).. Super!! Det lyder som et mellem-stort projekt - og også en smule fimset! Men inspireret blev jeg, så nu har jeg -ikke hæklet, men- syet et til mig selv.. Så må jeg se hvad jeg kan hitte ud af i julegave til ham..:) Har ikke brugt nogen opskrift, men bare målt efter min netbook og brugt filt imellem lagene for beskyttelse.



  

fredag den 21. oktober 2011

Blomsten som jeg viste igår..

Er blevet del af en fin lille pung til mine hæklenåle. Opskriften er fundet her, hvis nogen skulle have mod på at lave en selv. Det var faktisk overraskende nemt, selvom den selvfølgelig har lidt småfejl..:)



torsdag den 20. oktober 2011

Jeg elsker tørklæder

Og jeg har rigtig mange.. Og nu har jeg et til, hvilket er heldigt, for jeg bliver også tit træt af de gamle.. Dette er, i hvad jeg vil kalde brændt orange. Det er muslinge mønster og har lavet det til et circle scarf - bare fordi enderne er SÅ irriterende..
Jeg er også igang med et andet projekt (okay, faktisk to), men der skal jeg lige have fundet den gamle Singer maskine frem, før jeg kan gøre det færdigt.. Men her er i hvert fald en del af det.


mandag den 17. oktober 2011

Gaver?

Det eneste kvali-garn jeg ejer er sådan noget gråt noget, som jeg engang købte på bud -resten er akryl- som "rigtige" hækle/strikke-entusiaster nok ville synes var noget lort.. Det er det sikkert også, men det er altså også billigt,.. Så når det bare er kurve, ugler og den slags jeg hækler, så er det okay.. Men pulsvarmere altså, nu har jeg lavet 2 par i uld, men fordi det var en lidt kedelig farve, så har jeg smækket lidt akryl i enden. Er det pænt??  Begge par er tænkt som gaver, men gider ikke at give dem, hvis jeg er den eneste der synes at de er funky..! Anyhow.. Har også lavet lidt flere kurve - i alt 4 sæt.  


søndag den 9. oktober 2011

Badeværelseskurve

Et par små, hæklede kurve til badeværelset.. Synes selv at farvekombinationerne er blevet ret lækre.

torsdag den 6. oktober 2011

I'm glad you like

på Facebook i hvert fald.. Nå.. Jeg har lavet 2 par pulsvarmere, wrist warmers eller hvad de nu hedder (nej, ikke rygehandsker, mor) mere. Lidt forskellige, men basically samme mønster.. I love, så skal igang med flere farver og måske et par gaver. Opskriften er fundet herinde, hvor der er masser af opskrifter, både gratis og købe..

Frk Kettner har været en dejlig dame og hæklet mig denne skønne ugle. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at vide hvor mine nøgler er.

onsdag den 5. oktober 2011

Lidt hækle-halløj

I løbet af de sidste par uger er Stine og jeg gået i komplet hækle-koma (mest Stine, men kun fordi at jeg ikke har så meget tid). Det er blevet til en masse forskelligt, nogle ting mere succesfulde end andre.. Her er lidt af det som jeg har hygget mig med de sidste par TV-aftener..
Opskrift fundet her
Opskrift fundet her og modificeret lidt