onsdag den 15. juni 2011

Shopping

Ballantyne Clearance sales = tusindvis af Cantabrians går amok i shopping - inklusiv disse 2 tosser.. (jeps jeg er blevet meget "korthåret". Minus 20 cm - gud hvor er det bare så meget nemmere.)



Men vi fik shoppet en masse forskelligt kvali. Jeg fik bla. undertøj, lækre Ecco støvler, Noa Noa cardi og en hel del andet. Tim købte en skøn frakke (til at holde de 17 andre han har ved selskab), skjorter, slips, tights og et halstørkæde. Alt i alt en succesfuld dag, og så gjorde det knap så meget at vi måtte stå i kø 2 timer for at betale (og at jeg glemte at jeg egentlig skulle have brugt dagen på at læse til eksamen).

mandag den 13. juni 2011

Jordskælv & rugby

2 store jordskælv har ramt Christchurch i dag! Først et 5.5 og lidt over en time senere et 6.0. Under første skælv var vi på vej hjem, troede butiksvinduerne ville blæse ud i hovedet på os, det hele knirkede og larmede og rystede. Under det 2. var vi begge på 1. salen i huset, og det var umuligt at stå oprejst. Utroligt at huset stadig står.


I lørdags var jeg til min 1. rugby kamp nogensinde. Det var sindsygt koldt, men nu har jeg næsten styr på reglerne -I think - og det var de rigtige der vandt, så alle var glade. Herunder lidt billeder fra kampen. 





lørdag den 4. juni 2011

Så fiiiin gave hjemmefra

For et par dage siden modtog jeg en overraskende og super fin gave fra mine forældre. Disse skønne Poul Pava lysestager/æggebægre.. Dem skal jeg nok få fundet en fin plads til.


I går aftes forsøgte jeg mig for første gang nogensinde med hjemmelavede, friske forårsruller og dips. De var super, super lækre og de var overraskende lette at rulle (dog ret tidskrævende).