onsdag den 27. april 2011

Ny telefon og lidt genner-fund

Jeg er generelt en smule teknik-handicappet når det kommer til telefoner.. Siden 10. klasse hvor Nokia 3310 var top of the pop, har jeg bare haft kedelige telefoner som jeg har fået forærende eller købt billigt, det har ligesom aldrig rigtigt interesseret mig . Men nu er tiden åbenbart kommet. I hvert fald har jeg fået denne smukke sag i fødselsdagsgave af kæresten, så jeg forsøger nu af blive "mobil-moderne".. Det er en Samsung Galaxy S I9000. I think I like already.. 


I går var vi en tur på loppemarked, og fik en smule med hjem. Blandt andet et par guld lysestager og en krukke som skal bruges til løg.




Og så har jeg købt denne second hand lædertaske til sølle 35 dollars.. Den er super skøn..





fredag den 22. april 2011

Solskin og et nyt armbånd

Vejret var skønt i Christchurch i dag, så vi tog en lang gåtur gennem parken. Det var første gang vi var inde i centrum siden det store jordskælv for præcis 2 måneder siden, og vi kunne komme så tæt på, at vi kunne se resterne af katedralen og lidt af Cashel Street.  



Da vi kom hjem lavede jeg et nyt armbånd efter at have set det her. Jeg havde dog kun perler til en enkel runde, men tror jeg skal have købt nogle flere, så jeg kan få lavet et der kan nå et par gange rundt. Og så også lige på billedet, mit skønne nye Casio ur som jeg fik i fødselsdagsgave i går..:)


fredag den 15. april 2011

Nye armbånd

Jeg blev lidt inspireret den anden dag, da jeg sad og surfede rundt på nettet (i stedet for at skrive opgave). Faldt over det her fine armbånd.. Så jeg har lavet et par selv.. Synes desværre ikke at kameraet fanger hvor fine de faktisk er, de skal vist ses live eller også skal jeg bare have et kursus billedredigering (alternativt en til at tage billeder for mig??) Kunne desværre ikke finde de dersens skrue-huls-haløjsaer (altså når jeg søger på nuts fortæller min ordbog mig at de hedder; nosser, klunker, sludder, skør, men tvivler på at nogle af dem er den danske betegnelse for de her værksteds-dimser) i bronze/guld.. Synes virkelig at det var uforskammet at Bunnings-manden grinede da jeg spurgte; 'Excuse me, do these come in other colours?' -det gjorde de så åbenbart ikke.. Så de blev sølv.. Enough talk.. Her er de..





tirsdag den 12. april 2011

En tur i genbrugsen

I og med at vi intet ejede da vi stod og skulle flytte ind i 'vores' lille rækkehus, er meget af det vi har i dag, impulskøb fra K-Mart, The Warehouse og Trademe.. På daværende tidspunkt havde vi simpelthen ikke tiden til at søge i ugevis eller vente på de rigtige tilbud for at vælges møbler, pyntefidusser, køkkengrej osv.. Derfor forbeholder jeg mig nu retten til KUN at købe ting som jeg synes gør noget for vores hjem. Jeg er nærmest blevet en umulig shopper, i min kamp for at gøre vores lille hule mere personlig og mindre billige-laminat-møbler-agtig..


Så efter længere tids søgen har jeg endelig fundet en køkkenvægt som jeg kan leve med..


Og hvem har ikke brug for en gul telefon?? Hmm.. Nu får den i hvert fald lov til at bo her indtil jeg bliver træt af den..

lørdag den 9. april 2011

Nuurh jeg har travlt..

Hvorfor var der ingen der fortalte mig at uni er lorte-hamrende møg hårdt og frarøver en AL tid, energi og privatliv?! Crap ball hvor jeg glæder mig til at lære at få styr på min tid..

Anyhow.. Ny kjole.. I love.. Og den var SÅ meget på tilbud.. Nedsat til halv pris og så 30 % mere af.. Så kan selv de fattige få fint tøj.. Wee..


Og så lige min yndlings-genstand for tiden.. (kan man sige det??) Elsker denne grimme vase så meget, at den nu er opgraderet fra gangplads til top notch spot ved siden af stue-alteret.. Så den skal da deles med verden..!!