mandag den 28. marts 2011

Okay, så prøver jeg de skide neglelakker...

For nyligt bestilte jeg et par Essie neglelakker (Mademoiselle og Minimalistic), efter at have læst såååå meget om hvor gode de er, og det er så også rigtigt.. De er vildt nemme at lægge og holder super længe.. Så disse 2 bliver bestemt ikke de sidste Essie's jeg køber.. Næste gang prøver jeg måske endda nogle lidt mere crazy colors..!!

Og så synes jeg jo bare ALTID at jeg mangler overdele og når nu der var 3 for en halvtreller... Dollars that is.. Men de er bare super fine alle 3 og fik dem langt under halv pris.. Det er sgu da win-win..



onsdag den 23. marts 2011

Et fint lille armbånd

I går aftes fik jeg sat nye knapper i en cardi og leget lidt med snor.. Armbåndet har jeg set lignende på Trendsales (bare med stjerneknap) hvor det bliver solgt for 40 kr stk og åbenbart er meget populært.. Det er dog så nemt og billigt at lave selv, at jeg overvejer at lave lidt forskellige, for synes egentlig at det er ret fint og enkelt.. Må snarest på knappe-rov..




Og så fik jeg bagt nogle lækre grovboller.. Folk som kender mig vil vide, at dette er en yderst unaturlig  adfærd for mig.. Indtil fornyligt havde jeg aldrig behandlet dej, der ikke kom fra en pakke med påskriften QUICK!! Men nød lærer nøgen kvinde at spinde.. Så nu har jeg fundet ud af at det der bagnings-halløj egentlig er helt okay.. I'm in..



mandag den 21. marts 2011

Do not try this at home...

... Med mindre du har helt utrolig meget fritid + en god portion tålmodighed.. Jeg fik den (synes jeg på det tidspunkt) sjove idé, at jeg ville lave en stor tundåse om til en fin beholder/vase-ting (tænk perlearmbånd ala børnehave-level.) Det viser sig dog, at jeg i løbet af de år der er gået siden slut 80'erne, fuldkommen har glemt, HVOR f...ing lang tid den slags tager.. What a waste of time, men stædig er man vel, så færdig blev den.. Nu mangler jeg blot at finde ud hvad sådan en så skal bruges til..




Derudover vil jeg lige vise mit seneste køb frem.. Det var love at first sight.. 





fredag den 18. marts 2011

Fra kjole til tørklæde

For nogle uger siden købte jeg et blad, hvor der fulgte en gratis maxi kjole med. One size -fits everyone, som der stod.. -Mine bryster var dybt uenige.. Derfor sprættede jeg den op og syede den om til et fint tørklæde (Yep I know.. Endnu et circle scarf). Det der tog længst var at håndsy 11 stjerner på, men pga. begge materialer, var jeg bange for at det ikke ville blive en succes, hvis jeg gjorde det på maskinen.


Det er lidt svært at få et godt billede, men jeg elsker det, og har nærmest boet i det siden jeg blev færdig med det..



onsdag den 16. marts 2011

Der serveres bare alt, alt for lidt tunmousse i New Zealand

så trangen til den gode, gamle klassiker måtte jo komme på et tidspunkt.. Der er generelt heller ikke nok familiefester/fødselsdage/julefrokoster/konfirmationer osv. hernede, så måske de faktisk spiser det all the time, når jeg ikke er der..?! I hvert fald smækkede jeg lidt tun sammen i går og gjorde mit aller ypperste for at få det til at ligne hvad jeg har spist til utallige familiefester.. Der er ren 90'er.. (80'er??) Super læks..


Og nu hvor jeg alligevel er ved maden, vil jeg da lige vise mit første forsøg på at lave pesto pizza (dog på købebund).. Brugte hjemmelavet persille/basilikumspesto, champignon, squash, rødløg og brie. Efter den var bagt puttede jeg soltørrede tomater, røget laks og frisk basilikum på.. Kan varmt anbefales..





mandag den 14. marts 2011

Nye knapper og lidt hækling

I dag åbnede Universitetet endelig igen, men det meste af campus dog er stadig afspærret. Undervisningen foregik derfor i et telt på parkeringspladsen.. Ubehageligt varmt, når temperaturen udenfor ligger omkring 27 grader..


Lørdag aften gik jeg igang med endnu et circle scarf, denne gang af den hæklede slags. Der er stadig temmelig lang vej til det er færdigt, men det er god tidsfordriv foran fjernsynet om aftenen. Inspirationen til hele hækleriet kommer fra Jeanette, som laver nogle super fine ting. Min teknik er dog stadig på begynderstadiet, men hyggeligt er det..  




Desuden har jeg givet lidt nyt liv til denne cardigan. Er super vild med knapperne, så har også købt dem i hvid, i håb om at jeg finder et sted at placere dem.



lørdag den 12. marts 2011

Lørdags DIY circle scarf

Lørdag formiddag blev brugt på at hygge-putte i nattøj foran fjernsynet, og lidt bag symaskinen.. Blev lidt inspireret af Garderobeskabet, og fandt noget stribet jerseystof i skabet som kunne bruges. 


Og så lige alt, alt for meget take away til frokost fra min lokale sushi dealer..




fredag den 11. marts 2011

Nye stoffer

Tog en tur i Fabric Vision i dag efter arbejde og fik købt en masse småting og nogle skønne stoffer, som jeg egentlig ikke helt ved hvad jeg skal bruge til. Påtænker dog at bruge mindst et af dem til et lækkert tørklæde.. Det flødefarvede/blå stof er super fint og har en masse små, forskellige old fashion billeder printet på det. LOVE it.. 




Herunder en opslagstavle som jeg lavede til mit lille "kontor" for et par uger siden. Den er virkelig praktisk til parkering af mine lange halskæder, som ellers bare har det med at ende i en stor filter-klump.. 



torsdag den 10. marts 2011

Et styk fråde-hygge-pakke modtaget

I dag kom jeg hjem til den lækreste overraskelse fra den søde Ulla-Bulla.. En kasse med dansk slik og chokolade!! Det er simpelthen altid så super dejligt at modtage lidt hjemmefra og vide at der er nogen der tænker på en.. Så mange, mange tak du skønne dame.



onsdag den 9. marts 2011

Har leget lidt med dåser

og garn og perler.. Bare for sjov og fordi jeg har haft tiden imens Uni stadig er lukket pga. jordskælvet.. 



Først et lille "hus" til min nye kæreste "Mr Basil".. Gik fuldkommen i barndom, da jeg fandt en æske "Hama Pony Club" perler -importeret direkte fra Nykøbing Mors, Danmark..   


Deruover har jeg forsøgt mig ud i den ædle hæklekunst, efter at have opdaget at det åbenbart er super almindeligt lige at hækle en bamse eller et halstørklæde.. Så på trods af manglende kunstnerisk talent, fik jeg da lært lidt basics på Youtube... -og så er de jo praktiske..